Cezayir Ticari Vize

Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.

Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport sahipleri 90 güne kadar seyahatlerinde vizeden muaftır.
Acentamız sizin adınıza Cezayir vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

Cezayir Ticari Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar;

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport çipli pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu  resim (Örnek Resim)
  • T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına konsolosluğa hitaben imzalı kaşeli vize talep dilekçesi (Örnek Dilekçe) (Aslı)
  • Şirket sahipleri için imza sirküleri (Fotokopisi)
  • Şirket çalışanları için SSK işe giriş bildirgesi (Fotokopisi)
  • Şirket çalışanları için işveren ile işci arasında iş sözleşmesi (Sözleşme Örneği) (Aslı)
  • Şirket çalışanları için SGK 4A hizmet dökümü (E-Devlet yada SGK dan alınacak) (Fotokopisi)
  • Cezayir'de Görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye belediye onaylı (Fotokopisi) (Örnek Davetiye) 
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresiniz ve cep telefon numaranız)

Vize İşlem Süresi : 7 iş günü
30 günlük 1 Giriş Çıkışlı Vize Ücreti
80 EUR
90 günlük Çok Giriş Çıkışlı Vize Ücreti 150 EUR

 Cezayir Vize Bilgi ve İşlem Hattı:  Tel: 0212 589 63 05  -  Gsm: 0530 202 35 55