Cezayir Turistik Vize

Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahipleri vize almak zorundadırlar.

Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) Pasaport sahipleri 90 güne kadar seyahatlerinde vizeden muaftır.

Acentamız sizin adınıza Cezayir vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

Cezayir Evraksız Vize Başvurusu için Gerekli Belgeler;

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport  (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz resim (Örnek Resim)
    Vize İşlem Süresi : 2-5günü arası
    90 günlük Çok Giriş Çıkışlı Evraksız Vize Ücreti 220 EUR

Cezayir Turistik ve Özel Ziyaret Vize Başvuruları için Gerekli Evraklar;

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport çipli pasaport (Aslı)
  • 2 Adet arka fonu beyaz resim (Örnek Resim)
  • T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına konsolosluğa hitaben imzalı kaşeli vize talep dilekçesi (Örnek Dilekçe) (Aslı)
  • Şirket ortakları için imza sirküsü (Fotokopisi)
  • Şirket çalışanları için SSK işe giriş bildirgesi (Fotokopisi)
  • Şirket çalışanları için son 3 aylık maaş bodrosu imzalı kaşeli (Aslı)
  • Şirket çalışanları için SGK 4A hizmet dökümü (E-Devlet yada SGK dan alınacak) (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde Cezayir'deki arkadaşınız tarafından yerel belediyeden düzenlenmiş davetiye (Aslı)
  • Özel ziyaret vizelerinde Cezayir'de davetiye gönderen kişinin önlü arkalı kimlik (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde Cezayir'de konaklayacağınız otelden imzalı kaşeli otel rezervasyonu konfirmesi (Örnek)
  • En az 3.000 TL bakiyeli son 3 aylık banka hesap dökümü. Banka tarafından imzalı kaşeli (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı Cezayirde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)
  • İletişim bilgileriniz (Ev adresiniz ve cep telefon numaranız)

Vize İşlem Süresi : 2-5günü arası
30 günlük 1 giriş çıkışlı vize ücreti : 
80 EUR

 

 Cezayir Vize Bilgi ve İşlem Hattı:  Tel: 0212 589 63 05  -  Gsm: 0530 202 35 55